Pollenszűrő csere

Pollenszűrő csere

Tüsszög és irritálja nyálkahártyáját az utastér levegője? Válassza a megbízható Bosch pollenszűrőket!

Amint bekapcsolja a fűtést vagy a klímát, máris tüsszög? Kellemetlen szagokat érez autójában, melyek a szellőző felől jönnek és folyamatosan irritálják a nyálkahártyáját? A probléma hátterében a pollenszűrő elhasználódása állhat, amely már túltelítődött, ezért cserére szorul.

Cseréltesse ki nálunk autója pollenszűrőjét, és újra fellélegezhet gépkocsijában!

Miért fontos és mikor szükséges a pollenszűrő cseréje?

A pollenszűrő feladata, hogy meggátolja a kívülről jövő szennyeződések bejutását az autó légterébe. Azonban emiatt rengeteg szennyeződés akad fenn és tapad meg ezen a szűrőn, amelyek egy idő után megakadályozzák, hogy a szűrő ellássa a feladatát. Ráadásul a fűtési-hűtési rendszer hatására ezek nedvességhez jutnak, amely baktériumok elszaporodásához vezethet a letapadt szennyeződésekben. Ezek a baktériumok pedig a levegő keringetése által bejutnak az autó légterébe, és könnyedén bakteriális légúti problémákat okozhatnak. Ezért a nyári pollenszezont követően mindenképp fontos kicseréltetni a szennyeződéssel teli pollenszűrőt, hogy a fűtési időszak alkalmával az új pollenszűrőn keresztül már tiszta levegő érkezzen be az utastérbe.

Miért érdemes nálunk kicseréltetnie kocsija pollenszűrőjét?

  • Kollégáink kizárólag minőségi, német Bosch műszerekkel és alkatrészekkel dolgoznak, melyekre garanciát is vállalunk.
  • A belváros közelsége miatt nem kell aggódnia az autó nélküli közlekedés miatt. Ráadásul a közeli üzletközpontoknak és a felújított játszóteres parknak köszönhetően akár még családi program is beiktatható a szerviz idejére.
  • Ha éppen ráér, az ablakos ügyfélvárónkban akár végig is nézheti a folyamatot. Frissítőként ásványvízzel és kávéval kedveskedünk.

Ne várja meg, míg elhasználódott pollenszűrője komoly megbetegedéshez vezet, cseréltesse ki most!

Ha kíváncsi, hogy mennyibe kerülne az Ön autójának pollenszűrő-cseréje, telefonáljon és kérjen tőlünk ajánlatot!