Szervizünkről

A Teleki szerviz közel 25 éve várja régi és új ügyfeleit a mára csodálatosan megújult Teleki téren, Budapest szívében, közel a belvároshoz.

Szakmai alapelveink közé tartozik, hogy kizárólag kiváló szakemberekkel és minőségi alkatrészekkel dolgozunk, melyekre garanciát is vállalunk. Minden esetben alaposan átvizsgáljuk autóját, hogy Önnek a szervizből való távozás után ne kelljen újabb váratlan hibákkal szembesülnie. Minden javításra ajánlatot teszünk, és kizárólag azokat végezzük el, melyeket az ügyfél kér tőlünk, így nálunk soha nem érhetik váratlan költségek.

Ha kíváncsi szervizünk munkatársaira, ide kattintva többet is megtudhat róluk!

Szervizünk előnyei:

    • Velünk nem lehet gond, hogy mikor teszi le a szervizben autóját, esetleg hogy jut el onnan a munkahelyére vagy éppen gyermekével az óvodába, iskolába. Budapest központjában, a VIII. kerületi Teleki téren található szervizünk tömegközlekedési szempontból is kiváló helyen van, így akár villamossal is könnyen elérheti úti célját.
    • Amennyiben nem siet sehová, és szívesen megvárná autóját, a közelben számos kikapcsolódási lehetőség (játszótér, rendezett park, üzletközpontok) adódik Ön és családja számára.
    • Ugyanakkor üvegfalú ügyfélvárónkból remek kilátás nyílik a munkapadokra, így akár végig is nézheti az egyes szervizelési folyamatokat, így saját szemével is meggyőződhet róla, hogy autója a lehető legjobb kezekben van.
  • Az ingyenes wifi használat lehetőségével pedig akár a munkáját is hozhatja magával, amíg mi autóját javítjuk.

Ha Ön is egy profi budapesti autószervizt keres, ahol nyugodt szívvel hagyja ott kocsiját, akkor már meg is találta!

Hívjon minket még ma!